"Budi human": Pomozimo Jeleni da pobedi tešku bolest

Jelena Zorić (26) bori se sa teškom bolešću, a za njeno izlečenje su neophodna značajna novčana sredstva, objavila je Humanitarna fondacija "Budi human".

Izvor: B92

Petak, 24.02.2017.

13:02

Kako se navodi, Jelena je bila dugogodišnja košarkašica i zahvaljujući sportskoj stipendiji, završila je koledž u Americi. Nakon završenih studija, odlučila je da se vrati u Beograd kad joj se život okrenuo za 180 stepeni.

Jula 2016. godine zbog učestalih i jakih glavobolja, višečasovnog spavanja, nesigurnog hoda, zujanja u ušima, odlučila je da poseti lekara.

Nakon obavljenih neophodnih analiza i rezultata magnetne rezonance, otkriveno je da je Jelenino telo napao tumor, i to na mozgu.

Do sada je imala četiri operacije, dve nisu ispunile uslov za zračenje, dok su se nakon treće ti uslovi stvorili i omogućili joj da ode na neophodna zračenja kojih je do sada imala 33. Jelenu čeka još jedna operacija i veliki broj hemoterapija, kao i rehabilitacija.

Kako bi ova hrabra devojka pobedila opaku bolest, neophodna joj je naša pomoć.

"Pomozimo Jeleni! Upišimo 241 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski i devizni račun, kao i platnom karticom na linku e-doniraj", navodi se na sajtu Humanitarne fondacije "Budi human".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: