Radulović: I Janković i Jeremić tražili podršku, "rovare"

Lider DJB Saša Radulović kaže da su podršku tog pokreta na izborima tražili budući kandidati Saša Janković i Vuk Jeremić, piše "Danas" od subote.

Izvor: Beta

Petak, 24.02.2017.

23:25

Radulović: I Janković i Jeremić tražili podršku,
Foto: Tanjug

Kako navode, neki od njih "rovare" među članstvom tog pokreta.

"Oba kandidata su tražila podršku DJB", rekao je Radulović za list odgovarajući na pitanje da li je Jankovića pitao da li uopšte želi podršku DJB-a.

Radulović je ponovio da će pokret na Skupštini DJB-a 4. marta odlučiti ko je njihov kandidat, ako se Janković i Jeremić ne dogovore oko toga da samo jedan od njih bude predsednički kandidat.

"Jedini rezultat koji možemo da očekujemo u situaciji sa dva kandidata koji trče solo trke, jeste pobeda (kandidata Srpske napredne stranke i njenih koalicionih partnera Aleksandra) Vučića u prvom krugu. Pokušavamo da to promenimo. Ako se kandidati ne dogovore, mi ćemo na Skupštini DJB odlučiti ko je kandidat. Znamo tačno šta ćemo raditi i 4. marta će Skupština doneti tu odluku", rekao je Radulović odgovarajući na pitanje da li će predsedniči kandidat DJB biti Miroslava Milenović.

Na pitanje ko "rovari" po DJB, Radulović je kazao da je to osnivač JUL-a Zoran Čičak, prijatelj Mire Marković i porodice Milošević koji je, kako kaže, "jedan od ključnih ljudi u kampanji Saše Jankovića".

"Imamo seriju poruka koje je slao našim članovima i na različite načine pokušavao da ih odvoji od pokreta. To je ispod svakog nivoa. Mi se time nećemo baviti", rekao je Radulović.

Radulović je kada su tri poslanika DJB-a napustila pokret rekao da nije iznenađen i da im već mesec dana "jedna kampanja rovari po stranci".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: