Zbog razbijanja Trampove zvezde – tri godine uslovne kazne

Džejms Otis koji je prošle godine maljem i krampom razbio zvezdu Donalda Trumpa na Stazi slavnih u Los Anđelesu uslovno je osuđen na tri godine zbog vandalizma.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 23.02.2017.

09:52

Zbog razbijanja Trampove zvezde – tri godine uslovne kazne
screenshot

On mora da snosi troškove popravka i sudskog postupka.

Ročište je održano pred višim sudom u Los Anđelesu, a Otisov advokat je rekao se osumnjičeni nije protivio optužnici za vandalizam i da je odmah osuđen.

Otis je pristao da plati 4.400 dolara odštete i sudske troškove, kao i da odradi 20 sati društveno korisnog rada.

On je uništio zvezdu nedelju dana pre predsedničkih izbora na kojima je Tramp pobedio.

Kako je rekao, prvobitno je planirao da iskopa zvezdu i da novac od njene prodaje da ženama koje su Trampa optuživale za seksualno uznemiravanje, prenosi Hina.

Tramp je mesto na Stazi slavnih zaslužio radom na rijaliti šou "Pripravnik", a njegova zvezda je u međuvremenu obnovljena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: