Niš: Vojnici povređeni u udesu kod V. Hana stabilno

Zdravstveno stanje četvorice pripadnika Vojske Srbije koji su posle udesa kod Vladičinog Hana zadržani u bolnici trenutno je stabilno i zadovoljavajuće.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.02.2017.

21:02

Niš: Vojnici povređeni u udesu kod V. Hana stabilno
Foto: Tanjug

To je izjavio zastupnik upravnika te ustanove Jovica Stanojković.

"Prva pomoć i primarna obrada povređenih ukazana je u Zdravstvenom centru Vranje nakon čega su četvorica premeštena u našu ustanovu, dok su dva vojnika zadržana u Kliničkom centru. Jedan od njih ima teže telesne povrede zbog čega je smešten na Klinici za neurohirurgiju dok je drugi imao povredu grudnog koša pa je hospitalizovan na Klinici za grudnu hirurgiju", kazao je Stanojković a prenosi Ministarstvo odbrane.

Povređene pripadnike VS u niškoj Vojnoj bolnici i Kliničkom centru obišao je zamenik načelnika Uprave za odnose sa javnošću Mihailo Zogović koji im je u ime ministra odbrane Zorana Đorđevića, ponudio svu potrebnu pomoć i poželeo brz oporavak.

Ranije danas povređene vojnike obišli su i komandant Kopnene vojske Milosav Simović i komandant 4. brigade Kopnene vojske Slobodan Stopa.

Autobus prevoznika Kavim-Jedinstvo iz Vranja, u kome se nalazilo 28 pripadnika 4. brigade Kopnene vojske, sleteo je jutros oko 6.20 s puta u blizini Vladičinog Hana iz, za sada neutvrđenih razloga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: