AMSS: Putevi prohodni, bez većih zastoja

Vozače na putevima u Srbiji očekuju prohodni putevi, saobraćaj je umeren i odvija se bez većih gužvi i zastoja, saopštio je Auto-moto savez.

Izvor: Beta

Sreda, 22.02.2017.

07:44

Default images
Foto: Thinkstock

AMSS savetuje oprez na putevima koji prolaze kroz stenske useke i klisure zbog čestih odrona, kojih najviše ima na drinskoj, ibarskoj i đerdapskoj magistrali, kao i kroz ovčarsko-kablarsku klisuru, a upozorava i na oštećenja na kolovozu koja su posledica oscilacija u temperaturama pored odrona.

Od danas počinje nova faza radova na izgradnji čeone naplatne stanice Vrčin, na državnom putu I A reda, i trajaće do petka, 24. februara, dok se sledeća faza radova i nastavak izgradnje očekuje od subote, 25. februara do 8. marta tekuće godine.

Od danas do 25. februara, u periodu od 22.00 do 5.00, izvodiće se radovi na popravci oštećenih betonskih ploča, na pešačkim stazama, na putu IB reda broj 47.

Danas i u četvrtak, 24. februara će se od 7.00 do 17.00 na delu državnog puta izvoditi radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na deonici od petlje Vodanj do petlje Dobanovci. U toku izvodjenja radova za saobraćaj će biti naizmenično zatvarane krajnja leva preticajna saobraćajna traka i vozna saobraćajna traka.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima, na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Teretna motorna vozila se na izlazu iz zemlje na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija zadržavaju oko 90 minuta, dok se na graničnom prelazu Batrovci zadržavaju oko 240 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: