Proleće stidljivo kuca na vrata – 16 stepeni

U Srbiji će biti promenljivo oblačno s dužim periodima sunčanog vremena, naročito posle podne, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: Beta

Sreda, 22.02.2017.

01:00

Proleće stidljivo kuca na vrata – 16 stepeni
Tanjug

Duvaće slab do umeren vetar, koji će ujutro na istoku biti povremeno jak.

Najniža temperatura biće od nule do sedam, na jugu Srbije ponegde oko minus dva, a najviša temperatura od 12 do 16 stepeni.

I u Beogradu će biti promenljivo oblačno s dužim periodima sunčanog vremena, naročito posle podne, uz slab do umeren vetar.

Najniža temperatura biće oko šest, a najviša dnevna oko 16 stepeni.

U većem delu Srbije u četvrtak i petak biće pretežno sunčano i toplo s maksimalnom temperaturom od 15 do 20 stepeni.

U petak se sredinom dana na severu i zapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima očekuje naoblačenje s kišom i padom temperature uz umeren i jak vetar. U toku noći u brdsko-planinskim predelima zapadne Srbije biće sneg.

U subotu će biti oblačno i hladnije, mestimično s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Više padavina očekuje se na zapadu i jugozapadu Srbije. U Vojvodini se posle podne, a u nedelju i u ostalim krajevima, očekuje prestanak padavina i razvedravanje.

Početkom sledeće nedelje suvo uz postepeni porast temperature.

Osobama sa srčanim tegobama i varirajućim krvnim pritiskom savetuje se izvestan oprez zbog očekivanog uticaja biometeoroloških prilika.

Meteoropatske reakcije moguće su u vidu nesanice i glavobolјe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: