MUP: Presečena dva lanca krijumčarenja ljudi

Pripadnici MUP u Beogradu, u odvojenim akcijama, presekli su dva lanca krijumčarenja ljudi i pronašli 41 iregularnog migranta.

Izvor: B92

Utorak, 21.02.2017.

23:54

MUP: Presečena dva lanca krijumčarenja ljudi
Tanjug

Grupa od devet migranata, državljana Pakistana, Sirije i Avganistana, pronađena je sinoć u blizini jednog hotela kod autobuske stanice i u kući na Voždovcu, saopštio je MUP.

Protiv 54-godišnje vlasnice kuće, koja je držala ove migrante, biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

U drugoj akciji, saobraćajna policija je u kombi vozilu novopazarske registracije zatekla 32 državljana Avganistana, koje je prevozio 38-godišnji Kragujevčanin.

Migranti su otkriveni prilikom kontrole na naplatnoj rampi "Bubanj potok".

Protiv vozača kombija, po nalogu nadležnog tužioca, biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: