Popović: DSS na izborima Srbiji nudi slobodu

Kandidat DSS za predsednika Aleksandar Popović izjavio da DSS na predstojećim izborima Srbiji nudi promenu politike, slobodu i povratak "samoj sebi".

Izvor: B92

Utorak, 21.02.2017.

19:37

Popović: DSS na izborima Srbiji nudi slobodu

"Srbiji je potrebno da bude slobodna, da vodi računa o sebi a ne o tome šta će da kažu strani ambasadori, MMF, Svetska banka i Toni Bler. Da gledamo svoja posla i da budemo mnogo uspešniji nego sada", rekao je Popović na konferenciji za novinare.

Popović je kazao da se u lošoj politici od 2008. godine do danas smenjuju samo izvršioci, ali se ne menja politika.

"Srbiji je potreban političar koji neće kao Aleksandar Vučić da govori da postoji crta između nas i njih. Crte nema jer svi živimo u istoj zemlji i svi smo građani Srbije", rekao je Popović.

On je kazao da neće da komentariše poslednja dešavanja u Srpskoj naprednoj stranci i u odnosima između Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića, "jer neće da učestvuje u cirkusu".

"Za mene je mnogo ozbiljnije pitanje kada ćemo saznati šta se događalo u Jajincima. Po rečima ministra Aleksandra Vulina, plaćene ubice, njih 83, bili su u toj šumi i nađeno je oružje", rekao je Popović.

On se zapitao gde su te plaćene ubice i šta je policija radila sve to vreme.

"Da li je policija uopšte u stanju da zaštiti predsednika Vlade, a ako nije u stanju da njega zaštiti da li je u stanju da zaštiti sve nas?", zapitao se Popović.

Bojim se, dodao je Popović, da je sve to bio igrokaz koji je trebalo da zabavlja srpsku javnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: