Vladimir Putin "ulazi u um" Donalda Trampa

Ruskom predsedniku Vladimiru Putinu je pripremljen psihološki profil američkog predsednika Donalda Trampa, uoči susreta koji "će se dogoditi nekad i negde".

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.02.2017.

13:42

Vladimir Putin
Tanjug

Kako prenose svetski mediji, tim stručnjaka je Putinu predočio da je Tramp čovek koji se ne libi da rizikuje, ali može da bude i naivan.

"Tramp ne razume potpuno ko je Putin. Putin je tvrd momak", rekao je za NBC bivši zamenik šefa ruske diplomatije Andrej Fedorov.

Pokušaj da se "uđe u um" američkog predsednika je urađen s ciljem da pomogne Putinu da napravi plan za prvi susret sa ekscentričnim milijarderom.

"U Kremlju se radi na veoma ozbiljnom pripremnom radu, a na dokumentu koji ima sedam strana nalazi se potpuni psihološki profil Donalda Trampa, naročito baziran na tome kako se ponaša poslednjih nedelja i meseci", rekao je Fedorov, koji je Trampa upoznao 2000. godine.

Dosije se redovno dopunjava, a mnogi u Kremlju veruju da Tramp predsednikovanje Amerikom vidi kao biznis.

"Tramp ne živi u kutiji, on živi u masi. On bi trebalo da sluša ljude oko sebe, naročito u segmentima koje slabo poznaje", dodaje Fedorov.

NBC navodi da je sasvim normalno da predsednik ili lider bude potpuno informisan o tome "kakav je čovek" neko sa kim se susreće, ali je ovo prvi put da se priprema detaljan psihološki dosije, koji uključuje i analizu uma i instikata američkog predsednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: