Kamere snimile trenutak ubistva Kimovog polubrata / VIDEO

Svetski mediji su preneli snimak sa sigurnosnih kamera koji pokazuje momenat napada na polubrata severnokorejskog lidera Kim Džong-una.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.02.2017.

11:07

Kamere snimile trenutak ubistva Kimovog polubrata / VIDEO

Kim Džong-nam je napadnut na aerodromu u Kuala Lumpuru, a preminuo je nekoliko sati kasnije, od posledica trovanja, koje se još utvrđuje.

Snimak sa nadzornih kamera prikazuje kako žrtvi prilazi jedna žena obučena u belu košulju i plavu suknju i u lice mu prska supstancu za koju se veruje da je otrov sa brzim dejstvom.

U akciji je učestvovala još jedna ženska osoba.

Telo preminulog polubrata severnokorejskog lidera još nije prebačeno u Pjongjang, pošto malezijske vlasti i dalje utvrđuju njegov identitet i uzroke smrti, čak i posle dve obdukcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: