Muslimović udario devojku kolima, "čist" sa 80.000 dinara

Pevač Halid Muslimović uplatio je 80.000 dinara za humanitarne svrhe na namenski račun Vlade Srbije povodom incidenta kada je kolima udario 17-godišnju devojku.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 20.02.2017.

14:32

Muslimović udario devojku kolima,

Incident se dogodio na Bežanijskoj kosi, a devojka je tom prilikom zadobila lake telesne povrede.

Nakon što je novac uplatio na račun, Treće osnovno javno tužilaštvo je odbacilo krivičnu prijavu protiv Muslimovića, rekao je Tanjugu portparol tužilaštva Ivan Marković.

On je napomenuo da je u ovom slučaju primenjen institut "oportuniteta", koji se često primenjuje u lakšim saobraćajnim predmetima.

Muslimović je proše sedmice kolima u Surčinskoj ulici u Beogradu kolima udario M. P. koja je, kako su preneli mediji, tom prilikom zadobila potres mozga.

Institut opotuniteta, odnosno odlaganje krivičnog gonjenja, primenjuje se za lakša krivična dela, uz obavezu da okrivljeni nešto uradi ili uplati određenu sumu novca u humanitarne svrhe, pre nego što se donese rešenje o odlaganju krivičnog gonjenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: