"Bile dve verzije spota, pravimo i onu sa 'Vučiću p...'"

Premijer Aleksandar Vučić rekao je da je promotivni spot snimljen u avionu koji se pojavio na društvenim mrežama snimljen pre 25 dana.

Izvor: B92, TV Prva

Ponedeljak, 20.02.2017.

15:55

Foto: TV Prva

Kako je rekao, snimljene su dve verzije - u jednoj Vučić na kraju izgovara "I zbog toga podržavam Tomislava Nikolića", a u drugoj tog dela nema.

"Što se koštanja tiče, nije to stvarno avion koji leti, već stari avion koji je na popravci i to je koštalo između 200 i 400 evra", rekao je Vučić.

Na pitanje novinarke N1 o ceni spota u kome Vučić u avionu govori o funkcijama predsednika i premijera, Vučić je rekao da košta "sedam hiljada puta manje od broja emitovanja kandidata" kog "ta televizija podržava".

"Za razliku od emitovanja drugih kandidata, koja koštaju između 20 i 40 hiljada evra na dnevnom nivou, već dva meseca. A niko to ne sme da pita, niti da kaže", rekao je Vučič.

Premijer je rekao da će se napraviti, kako je prenela agencija Tanjug "jedan poseban spot sa Vučiću pederu".

"Taman da uživaju, da viču svaki dan, i to ću da emitujem najviše da vide kakve su njihove intelektualne mogućnosti, programski kapaciteti i planovi za budućnost. Sasvim slučajno, a protiv tih ljudi nemam ništa, slučajno nisam to. I to su promašili, to im je izgleda čitav program, drugu ideju nemaju. A ja sam kriv što neću da im se dodvoravam", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: