Putnici beogradske linije 354: Ne ukidajte nas, ima ljudi

Zabrinuti putnici sa linije 354 javili su se redakciji lista "Blic" sa apelom da se linija ne ukida.

Izvor: B92

Nedelja, 19.02.2017.

15:35

Putnici beogradske linije 354: Ne ukidajte nas, ima ljudi
Foto: Freeimages

Prema zvaničnim podacima iz analize Saobraćajnog fakulteta ta linija ima samo jedan polazak i nula putnika.

Povezuje Šumice, Vrčin, Zaklopaču grocku i Kamendol, a prema planu reorganizacije mreže prigradskih linija, biće ukinuta.

"To je samo jedan polazak u 6.10 ujutro, kada ljudi idu u Grocku na posao, kod lekara ili da obave poslove u opštini. Nije tačno da nas nema, bude i po petnaestak ljudi. Ne znam kako su oni to i kada brojali, ali nemoguće je da je bilo nula. Mi smo putnici iz Vrčina i Zaklopače i kada bi nam ukinuli liniju morali bismo da presedamo sa linije 303 na 302, koje idu retko i to nije tako lako kao kada presedate u gradu", navodi jedan radnik iz Zaklopače.

Osim linije 354, postoje i dve podvarijante 354A (Živkovac - Grocka - Zaklopača - Vrčin - Šumice) i 354B (Šumice - Vrčin - Zaklopača - Grocka) koje imaju polaske popodne i neće biti ukinute.

Postoji i jedan polazak linije 468 na relaciji Beograd - Vrčin - Zaklopača - Grocka i to Avalskim putem, koja bi po novom planu trebalo da vozi samo do Banjice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: