"Nadam se da će Nikolić shvatiti politički trenutak"

Samostalna poslanica Dubravka Filipovski izrazila je nadu da će aktuelni predsednik Tomislav Nikolić shvatiti politički trenutak u kojem se država nalazi.

Izvor: Beta

Nedelja, 19.02.2017.

22:52

Tanjug

Ona je istakla da se nada i da će Nikolić doneti razumnu odluku u interesu građana Srbije, ne navodeći koja bi to odluka bila.

"U okolnostima kada je politička stabilnost preduslov za ekonomski razvoj, kada opozicija nema jasnu politiku krijući se iza drugih kandidata i kada bi svaka kohabitacija bila uzalud potrošeno vreme, najbolji odgovor na to je ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima u Srbiji", navela je nekadašnja potpredsednica Nove Srbije (NS) u pisanoj izjavi.

Prema njenoj oceni, u političkom životu Srbije u toku je smena generacija koju pojedini političari teško prihvataju i precenjuju svoj uticaj i poziciju.

"Iako je njihovo iskustvo značajno i važno u specifičnim međunarodnim i regionalnim odnosima oni ne mogu da obezbede snažno liderstvo koje je Srbiji potrebno", dodala je Filipovski, ne navodeći o kojim je političarima reč.

Dubravka Filipovski je bila dugogodišnja poslanica i funkcionerka NS iz koje je istupila nakon što je predsednik te stranke Velimir Ilić odlučio da NS izađe iz vladajuće koalicije, nezadovoljan činjenicom da nije postavljen za direktora "Koridora Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: