Reakcija posle priče B92: Kljajićevo je bezbedno / FOTO

Nakon izveštavanja B92 o demontiranim rampama na pružnom prelazu u Kljajićevu, Železnice su rampe ponovo vratile, iako to nije bio plan.

Izvor: B92

Subota, 18.02.2017.

17:07

Reakcija posle priče B92: Kljajićevo je bezbedno / FOTO
freeimages.com

Meštani Kljajićeva javili su se redakciji B92 i zahvalili zbog izveštavanja o ovoj priči, jer su nakon toga rampe ponovo vraćene, a njihova bezbednost više nije ugrožena.

B92
Oni kažu da su čak pisali i peticiju, intervenisali kod nadležnih u opštini, ali da ništa nisu uspeli da izdejstvuju.

Podsećamo, Železnice Srbije demontirale su polubranike na pružnom prelazu u selu Kljajićevo, navodeći da je razlog smanjena frekvencija saobraćaja, jer tom prugom, kako su objasnili, više ne prolazi 12, već sedam vozova.
B92
Meštani su bili zabrinuti za bezbednost, s obzirom na to da se prelaz nalazi tik uz kuće u selu, ali i zbog toga što je na državnom putu prvog reda. Pre demontiranja rampe, i poslednji zaposleni na stanici u Kljajićevu više nije radio.

Nakon izveštavanja B92, osim što su rampe vraćene, ponovo je i otpravnik zaposlen u stanici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: