Danas: Nikolić osniva Izvorni SNS, uzima 12 poslanika SNS

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, koji je odlučio da se kandiduje za drugi mandat, radi na osnivanju nove stranke koja bi trebalo da se zove Izvorni SNS.

Izvor: Beta

Subota, 18.02.2017.

21:02

Danas: Nikolić osniva Izvorni SNS, uzima 12 poslanika SNS
Tanjug

To saznaje Danas od izvora bliskih Nikoliću. Savetnica za medije predsednika Srbije Stanislava Pak demantovala je informacije da Tomislav Nikolić osniva novu stranku.

Nikolić za sada ima podršku 12 poslanika Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije što mu daje mogućnost osnivanja novog poslaničkog kluba, piše Danas na svojoj internet stranici.

SNS u parlamentu ima 102 poslanika.

Kako list podseća, Nikolić za kandidaturu nema podršku Glavnog odbora stanke koja je u petak donela jednoglasnu odluku da kandidat SNS za predsednika Srbija bude Aleksandar Vučić, premijer Srbije i lider SNS.

Dogovor Nikolića i Vučića o jednom kandidatu nije realan, kažu izvori Danasa.

Kako su mediji najavili, u nedelju bi moglo da dođe do susreta Nikolića i Vučića, navodi Danas i dodaje da nisu mogli da provere da li će do tog susreta doći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: