Ružić: Očekujem da SPS preuzme dominantniju ulogu

Potpredsednik SPS Branko Ružić izjavio je da je ta stranka, podrškom kandidaturi Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, donela racionalnu odluku.

Izvor: Tanjug

Subota, 18.02.2017.

20:52

Ružić: Očekujem da SPS preuzme dominantniju ulogu
Tanjug

On je istakao da je SPS doneo odluku baziranu na realpolitici, interesu Srbije, njenih građana i državotvornoj orijentaciji same stranke.

"Obostrano poštovanje SPS i SNS jeste ključ za postizanje uspeha, i bez obzira na ideološke, kulturološke i programske nijanse i razlike, program svih nas jeste i mora biti uspešna Srbija", istakao je Ružić.

Ružić nije prisustvovao sednici Glavnog odbora SPS, na kojoj je odlučeno da kandidat socijalista na izborima za predsednika Srbije bude lider SNS Aleksandar Vučić.

On se u to vreme nalazio na konferenciji u Bosni i Hercegovini u organizaciji Fondacije za razvoj i demokratiju gde je jedan od predavača, saopštila je Služba za informisanje GO SPS.

"Očekujem da SPS preuzme dominantniju ulogu u upravljanju društvenim procesima u Srbiji, kao i da zajedno sa koalicionim partnerom daje jasne i efektne odgovore na izazove koji stoje pred našom državom", istakao je Ružić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: