Ujutru hladno, tokom dana sunčano i toplije

U Srbiji će danas posle hladnog i maglovitog jutra biti pretežno sunčano i toplo vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: Beta

Petak, 17.02.2017.

01:00

Ujutru hladno, tokom dana sunčano i toplije
Foto: Tanjug

Duvaće slab i umeren vetar, uveće i tokom noći u skretanju na severozapadni.

Jutarnja temperatura od minus pet do nule, najviša dnevna u većini mesta od sedam do 13 stepeni, u mestima sa dužim zadržavanjem magle hladnije.

U Beogradu se u jutarnjim časovima očekuje magla, tokom dana pretežno sunčano i relativno toplo. Uveče i tokom noći postepeno naoblačenje. Vetar slab, jugozapadni, uveče u skretanju na severozapadni.

Jutarnja temperatura od minus dva do nule, najviša dnevna oko deset stepeni.

Za vikend umereno i potpuno oblačno i hladnije, u centralnim i južnim krajevima mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Zatim uglavnom suvo i toplo sa maksimalnom temperaturom oko i malo iznad proseka. Krajem perioda oblačno sa kišom.

Biometeorološka prognoza za petak, 17. februar 2017. godine.

Biometeorloška prognoza pogodovaće hronično obolelim i osetljivim osobama. Izvesne tegobe mogu osetiti srčani bolesnici. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u blažoj formi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: