"Postoji razlika između nas i njih, Tomislav to razume"

Lider SNS Aleksandar Vučić je, nakon što mu je Glavni odbor SNS jednoglasno dao podršku za kandidaturu, govorio o aktuelnom predsedniku Tomislavu Nikoliću.

Izvor: B92

Petak, 17.02.2017.

19:25

Foto: Tanjug

"Želim da vas podsetim na veoma važnu ulogu koju je za ovu stranku imao predsednik Srbije Tomislav Nikolić i ne želim da, ni od kog od vas, čujem ružnu reč o njemu", kazao je Vučić.

"Ja sam spreman da sarađujem i da radim zajedno sa Nikolićem kao sa svakim od vas i ta želja neće nikada da prestane. Ali sam siguran da postoji razlika između nas i njih i mislim da to razume i Tomislav", naglasio je on.

Vučić je nakon prihvatanja kandidature za predsedničke izbore u Srbiji naveo da se ne plaši, iako su “mnogi hteli njegovu glavu”. Opširnije u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: