"Vučić sada ne može da kaže - ne želim da budem kandidat"

Potpredsednica SNS Marija Obradović rekla je za vreme sednice Glavnog odbora SNS da očekuje potvrdu toga da će Aleksandar Vučić biti predsednički kandidat.

Izvor: B92

Petak, 17.02.2017.

18:26

"Lično očekujem da potvrdimo predlog Predsedništva stranke da kandidat na izborima za predsednika Srbije bude Aleksandar Vučić", rekla je Obradovićeva za Vesti TV Prve.

"Ako želite da imamo stabilnu državu, ne možemo rizikovati avanturom da neko ne pobedi u prvom krugu, a sve osim Aleksandra Vučića bi bila avantura. Mi nismo spremni na rizik. Mi smo ozbiljna stranaćka vojska, imamo disciplinu i očekujem takvu odluku, sve ostalo nije ozbiljno", dodala je ona i istakla da će za "Vučića trčati izbornu trku" i da "očekuje da će pobediti u prvom krugu".

Na pitanje o informacijama da će se osnivač SNS Tomislav Nikolić ponovo kandidovati za predsednika rekla je:

"Tomislav Nikolić je formirao SNS i sve što znam o politici sam naučila od Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića i neizmerno sam im zahvalna, ali ne bih volela da neko puca na emocije, zato treba da donesemo odluku šta je bolje za Srbiju".

Ona je rekla i da se veliki broj građana okupio u Sava centru i ispred njega kako bi dali podršku Aleksandru Vučiću. Ponovila je da su svih 185 odbora SNS dali podršku Vučiću.

"Vučić, sve i da sam želi, sada ne može da kaže - ne, ne želim da budem kandidat na predsedničkim izborima", zaključila je Obradovićeva.

Pročitajte još:

Razgovor Vučić-Nikolić pred GO SNS ili ipak ne?

Sednica počela bez Vučića, Vučević predsedava

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: