Vučić stigao na sednicu Glavnog odbora SNS

Sednica Glavnog odbora SNS počela je u Sava centru, a predsednik stranke Aleksandar Vučić neće prisustvovati prvom delu sednice.

Izvor: B92

Petak, 17.02.2017.

15:29

Vučić stigao na sednicu Glavnog odbora SNS

Na sednici bi trebalo da bude doneta odluka o predlogu Predsedništva stranke da Aleksandar Vučić bude kandidat na izborima za predsednika Srbije.

Sednici predsedava potpredsednik stranke Miloš Vučević, a Aleksandar Vučić stigao je nešto posle 18:30.

Da podsetimo, Predsedništvo SNS je na sednici održanoj u utorak jednoglasno odlučilo da kao predsedničkog kandidata istakne aktuelnog premijera Aleksandra Vučića, a na sednici odbora će biti doneta i konačna odluka.

Sednica se održava iza zatvorenih vrata.

Ispred Sava centra i u njemu nalazi se nekoliko hiljada pristalica SNS. Kako je za TV Prva rekla potredsednica SNS Marija Obradović, oni su došli kako bi podržali Aleksandra Vučića. Ponovila je da su svih 185 odbora SNS dali podršku Vučiću.

"Vučić, sve i da sam želi, sada ne može da kaže ne, ne želim da budem kandidat na predsedničkim izborima", dodala je Obradovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: