"Nikolić nije ruski čovek, Vučić se više viđao s Putinom"

Lider SRS Vojislav Šešelj očekuje da Aleksandar Vučić neće popustiti pred najavom predsedničke kandidature Tomislava Nikolića.

Izvor: B92

Petak, 17.02.2017.

11:21

Tanjug

On očekuje i da će ga SNS u tome jednoglasno podržati, a ne isključuje mogućnost da Nikolić odustane od kandidature i podrži Vuka Jeremića.

Šešelj kaže da se aktuelni predsednik "prešao" objavom kandidature, jer je mislio da će to uznemiriti i uplašiti Vučića, te da će Vučić tražiti kompromis i ispuniti sve njegove zahteve - mesto premijera i šefa stranke, i da zadrži vilu.

"Očekujem da Vučić ne popusti i da ostane čvrst, da će naprednjaci jednoglasno danas da potvrde njegovu kandidaturu", rekao je Šešelj za TV Pink.

On je dodao da će se Nikolić sam kandidovati, da će imati probleme kod prikupljanja potpisa, ali i da postoji mogućnost da se povuče i podrži Vuka Jeremić, te da je i ta trgovina moguća.

Lider radikala odbacuje mogućnost da je Nikolić ruski čovek i da je dobio od Rusa novac za kampanju, te podseća da se sa Putinom češće susretao Aleksandar Vučić i da je premijer taj koji je dobio naoružanje od Rusa.

Nikolić je, dodaje on, zadao naprednjačkoj stranci udarac u jednom osetljivom momentu sa željom da je uništi, kao što je to učinio i SRS-u, ali da "radikale nije uništio, kao što neće ni naprednjake".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: