Izetbegović će se sutra izjasniti o reviziji presude?

Za sutra u Sarajevu predviđeno je održavanje savetovanja o podnošenju zahteva za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije za genocid.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.02.2017.

12:45

Izetbegović će se sutra izjasniti o reviziji presude?
Foto: Tanjug

Kako je ranije najavljeno, bošnjački član Predsedništva Bakir Izetbegović bi trebalo da saopšti da li će tog zahteva biti ili neće.

Savetovanje se održava pod pokroviteljstvom Izetbegovića, a u organizaciji Fondacije “Pravda za Bosnu i Hercegovinu” i Instituta za istraživanje zločina protiv čovečnosti i međunarodnog prava.

Sarajevski "Dnevni avaz" podseća da je Izetbegović, koji je i lider SDA, još 7. decembra prošle godine u Sarajevu najavio da će sastanak sa "ekspertima, akademskom zajednicom i aktivnim političarima" o temi podnošenja zahteva za reviziju presude biti održana za desetak dana.

Inače, rok za podnošenje zahteva za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije ističe 26. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: