Rističević: Nikolić ne vidi vrednost Vučićeve žrtve

Predsednik Narodne seljačke stranke Marijan Rističević izrazio je da žali što Nikolić nije procenio vrednost Vučićeve žrtve.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.02.2017.

17:53

Rističević: Nikolić ne vidi vrednost Vučićeve žrtve
Foto: Tanjug

"Žalim što predsednik Republike nije procenio vrednost žrtve koju kandidaturom u ime stabilnosti države, pa i regiona, podnosi predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić", naveo je Rističević u saopštenju.

Prema njegovom mišljenju, pokušaj onih koji su svoju šansu videli u drugom krugu predsedničkih izbora, u takmičenju sa Tomislavom Nikolićem, propao je odlukom Predsedništva Srpske napredne stranke da kandiduje predsednika stranke na predstojećim izborima za predsednika Republike.

"Smatram da najavom moguće Nikolićeve kandidature, oni koji su u igru ubacili Jeremića sada ubacuju poslednji adut s ciljem da, po svaku cenu, državu Srbiju, kroz eventualni drugi krug izbora, vrate u nestabilnost i položaj trećerazrednog protektorata", naveo je Rističević.

On kaže da su u zabludi oni koji veruju da će doći do rasipanja glasova oko kandidature Alreksandra Vučića, a o rasipanju, kako je naveo, treba da brinu Jeremić, Janković i Čedomir Jovanović.

Predsednik Nikolić kandidovaće se na predsedničkim izborima, javili su u sredu uveče Sputnjik i N1. B92 je nezvanično dobio potvrdu ove informacije iz Nikolićevog kabineta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: