Palma: Samo jedan zaslužuje poverenje građana - Vučić

Svako ima pravo da se kandiduje, ali samo Aleksandar Vučić zaslužuje poverenje građana, kaže predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 16.02.2017.

00:23

Palma: Samo jedan zaslužuje poverenje građana - Vučić
Foto: Tanjug

Marković je to izjavio povodom medijskih saznanja da je predsednik Tomislav Nikolić odlučio da se kandiduje za predsednika.

"On nas je pomirio sa posvađanim državama u svetu, veliki broj investitora dolazi u poslednje četiri godine u Srbiju i mi taj kontinuitet ne smemo da zaustavimo", rekao je Marković Tanjugu.

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma obeležio je u sredu u Batočini stranačku slavu Sretenje, a glavni gosti bili su mu premijer Vučić i predsednik SPS Ivica Dačić.

Marković je rekao Tanjugu da je na slavi bilo i 850 aktivista, odnosno predsednika gradskih i opštinskih odbora JS iz cele Srbije i sa Kosova i Metohije.

On je ponovio da je JS donela odluku da je njihov kandidat na predsedničkim izborima Aleksandar Vučić, što je podržao i njihov koalicioni partner SPS.

"Siguran sam da pobeđujemo u prvom krugu ma ko se još kandidovao", poručio je Marković.

"Jedinstvena Srbija postoji 13 godina i svake godine na našu slavu Sretenje javi se 'kolačar' koji je ove godine bio iz Batočine", kazao je Marković.

Sledeći "kolačar" je u Gadžinom Hanu, a to može da bude onaj ko ima veliki rezultat na izborima, naveo je on, podsetivši da je JS u tom mestu sama izašla na izbore i dobila 26 odsto glasova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: