Mihajlovićeva: Nikolić da podrži svog političkog sina

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je da posle današnje odluke predsednik Nikolić sada treba da podrži svog naslednika.

Izvor: Beta

Utorak, 14.02.2017.

23:02

Mihajlovićeva: Nikolić da podrži svog političkog sina

"Verujem da bi svaki građanin voleo da vidi da Tomislav Nikolić, čovek koji je stvorio SNS i koji je ostavkom na mesto šefa stranke postao predsednik svih građana, danas podrži svog naslednika koji mu je, kako sam kaže, politički sin", kazala je Mihajlovićeva u intervju za izdanje lista Danas za sredu.

Prema njenim rečima, Nikolić treba da podrži Vućića za predsednika jer samo on može da bude zajednički kandidat vladajuće koalicije i može ubedljivo da pobedi.

"Vučić, plus Nikolić, plus vladajuća koalicija i eto pobede u prvom krugu", ocenila je Zorana Mihajlović.

Povodom "prozivki" na društvenim mrežama Tomislava Nikolića da se kandiduje bez podrške SNS-a, Mihajlovićeva je rekla da "ne veruje da bi ozbiljan političar kakav je Nikolić okrenuo leđa stranci koju je formirao".

Ona je rekla da ne veruje da bi Nikolić mogao da osvoji 1,5 miliona glasova koliko je osvojio pre pet godina i dodala da nema ništa lično protiv aktuelnog predsednika.

Predsedništvo SNS je nа održаnoj sednici odlučilo da za predsednikа Srbije, kаo svog kаndidаtа, istаkne Aleksаndrа Vučićа i tа odlukа donetа je jednoglаsno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: