Vučić i SNS iza zatvorenih vrata, novinarima "dobar dan"

Počela je sednica Predsedništva SNS na kojoj se razmatra kandidat naprednjaka na predsedničkim izborima. Sednica je zatvorena za javnost.

Izvor: B92

Utorak, 14.02.2017.

14:42

Vučić i SNS iza zatvorenih vrata, novinarima
Foto: Tanjug

Sednica nije bila ranije najavljena, a zakazao ju je premijer i lider SNS Aleksandar Vučić. Kako javlja reporter B92, on je pre ulaska na sednicu novinarima samo rekao "dobar dan".

"Očekuje se da članovi Predsedništva danas predlože ko će biti kandidat SNS na predstojećim predsedničkim izborima", naveo je izvor "Blica".

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je nešto ranije da će građani večeras od premijera Vučića saznati ko će biti kandidat SNS za predsednika Srbije, ili će to saznati sutra.

"Mislim da smo skoro sve dogovorili. Možda ćete to večeras čuti od Aleksandra. Danas ne, a nisam hteo da vas izbegnem", rekao je Nikolić novinarima u Univerzitetskoj biblioteci u Beogradu upitan da li će se kandidovati za predsednika. Opširnije - OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: