Dačić: Revizija tužbe će narušiti odnos Srbije i BiH

Ukoliko BiH pokrene reviziju tužbe protiv Srbije za genocid to će narušiti odnose dveju država, izjavio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Izvor: B92

Petak, 10.02.2017.

10:27

Dačić: Revizija tužbe će narušiti odnos Srbije i BiH
Foto: Tanjug

"Prošlo je više od dvadeset godina od rata u Bosni, a mi stalno imamo vraćanje u prošlost i podsticanje nestabilnosti u regionu. Jasno smo rekli predsedajućem Saveta ministara BiH Denisu Zvizdiću da ukoliko dođe do toga da će to narušiti naše odnose", rekao je Dačić za RTS.

Bošnjacki član Predsedništva Bakir Izetbegovic rekao je nedavno da BiH ne odustaje od revizije tužbe protiv Srbije za genocid i tvrdi da nije bilo zahteva nekih evropskih zemalja da BiH od toga odustane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: