Tramp 2013. godine rekao da ima "veze sa Putinom" / VIDEO

Američki mediji se podsećaju intervjua Donalda Trampa iz 2013. godine, kada je rekao da “ima odnos sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom“.

Izvor: B92

Sreda, 08.02.2017.

10:15

Tramp 2013. godine rekao da ima
Getty Images

Ekscentrični milijarder, u to vreme ne toliko zainteresovan za svetsku politiku, odgovarao je na pitanje da li postoji veza njega i ruskog predsednika, a sve u svetlu tenzija koje su u tom trenutku postojale između Moskve i Vašingtona, na čelu sa Barakom Obamom.

“Da, imam odnose sa Putinom i mogu da kažem da je zainteresovan za ovo što radimo ovde, ali i za naš sadašnji razgovor. Uveren sam da će ga čuti nekako. On je uradio briljantan posao, u smislu toga šta radi i koga predstavlja“, istakao je Tramp.

Sadašnji prvi čovek SAD je nastavio sa pohvalama na račun ruskog lidera.

“Ako pogledate šta je uradio u Siriji i u drugim stvarima, on je praktično pojeo ručak našeg predsednika, uradio je neverovatan posao za kratko vreme i sebe pozicionirao kao lidera sveta. To je radio i za vreme Džordža Buša, ne samo u Obaminom mandatu. On je predstavio svetu liderstvo kakvo naši ljudi nisu uspeli“, zaključio je Tramp.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: