Blic: Nikolić bi Moskvu; Nikolić: Koga uslovljavam u SNS?

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić reagovao je na pisanje “Blica“ da ako ne bude kandidat za predsednika Srbije traži mesto ambasadora u Rusiji.

Izvor: B92

Sreda, 08.02.2017.

09:57

Blic: Nikolić bi Moskvu; Nikolić: Koga uslovljavam u SNS?
Tanjug

On je za Sputnjik te navode nazvao izmišljotinama, sračunatim na omalovažavanje.

“Izmišljotina kojom me omalovažavaju i predstavljaju kao čoveka koji bi samo da zgrabi nešto. A zašto ne napišu kome sam to u SNS-u postavio takve uslove?“, prokomentarisao je Nikolić za Sputnjik.

“Blic“ je objavio da Nikolić, ukoliko ne bude kandidat SNS-a za predsednika Srbije, očekuje mesto ambasadora u Moskvi, kao i da je za njegovog sina Radomira u tom slučaju osigurana funkcija, kako se navodi, predsednika Parlamenta.

Kako u tekstu piše, Nikolić ima podršku zvanične Moskve koja smatra da on treba da se kandiduje za predsednika i spremna je da ga podrži i pomogne njegovu kampanju. Pozivajući se na neimenovani izvor iz strane diplomatije, list piše da Nikolića Rusi ohrabruju da, ukoliko ne bude kandidat SNS-a, osnuje stranku i sam krene u kampanju.

Izvor lista iz SNS-a kaže da će narednih dana biti održano nekoliko sastanaka Nikolića i premijera Aleksandra Vučića i da će sve karte biti na stolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: