Stamatović: Nikolić da podnese ostavku

Predsednički kandidat Milan Stamatović pozvao je aktuelnog predsednika Tomislava Nikolića da već danas podnese ostavku zbog rušenja zida kod mosta na Ibru.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 06.02.2017.

22:23

Stamatović: Nikolić da podnese ostavku

U pisanoj izjavi Stamatović je ocenio da je u Briselu dogovoreno da Nikolić i premijer Srbije Aleksandar Vučić "podare" Kosovu međunarodni telefonski broj, a "zauzvrat" da se Srbima s Kosova i Metohije "sruši njihova poslednja simbolična linija odbrane, zaštitni zid u Kosovskoj Mitrovici".

Stamatović, koji je i predsednik opštine Čajetina, zatražio je zbog toga da Nikolić, pošto je po njegovoj oceni "Vučić operisan od svakog morala", podnese ostavku već danas, "ako mu je preostalo bar zrnce domaćinske i šumadijske časti", pošto ionako slede redovni predsednički izbori.

"I dok im se pred njihovim očima zaokružuje otimačina okupiranog Kosova i Metohije, pojedini Vučićevi ministri igraju se 'pravne države' i glume šerife samozvance po centralnoj Srbiji, poput Zorane Mihajlović koja izigrava silu i otvoreno preti nama Zlatiborcima, samo zato što našom radnom akcijom predupređujemo plan misterioznih 'Arapa' koje se prezivaju na 'ić', da pre naše panoramske gondole, započnu beogradsku 'gondolu na vodi', još jedan Potemkinov projekat naprednjačkih raspikuća", rekao je Stamatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: