Mali Zvornik: Sudar voza i autobusa, koliko je povređeno?

Na pružnom prelazu na pružnom prelazu Batar polje kod Malog Zvornika teretni voz je udario u autobus. Sudar se dogodio oko 12h, niko nije stradao.

Izvor: Beta

Subota, 04.02.2017.

13:40

Mali Zvornik: Sudar voza i autobusa, koliko je povređeno?
Foto: Freeimages.com

Među povređenima ima i onih sa težim povredama, javlja RTS. Mediji navode da je povređeno 24 osoba, dok iz Ministarstva navode da je taj broj između 10 i 15 osoba.

Teretni voz udario je u putnički autobus "Lastra Lazarevac" koji je saobraćao na liniji Ljubovija-Beograd, a tačan broj povređenih i stepen povreda još se ne zna.

Na terenu su vatrogasne ekipe i ekipe hitne pomoći koje u najbližim zdravstvenim centrima u Loznici i Malom Zvorniku zbrinjavaju povređene.

U lozničkom Urgentnom centru kažu da su primili dve osobe u bolnicu, od kojih je jedna teže povređena i nalazi se na odeljenju ortopedije.

Zbog sudara je obustavljen saobraćaj na državnom putu I B reda broj 26, na deonici Loznica - Mali Zvornik, kod mesta Brasina, saopštilo je javno preduzeće "Putevi Srbije".

Iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture navode da je u sudaru povređeno između 10 i 15 osoba, kao i da niko nije stradao.

Prema podacima Srbija karga, do sudara je došlo u 12.01 sati kada je voz 48451 iz Železnica Republike Srpske idući ka Brasini udario u autobus.

Reč je prelazu koji je obezbeđen samo "Andrejinim krstom" i znakom "Stop". Odmah su obavešteni MUP, Hitna pomoć i velika "čvorna komisija".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: