"Prekidali izlaganje Jeremića, upisivano ko ulazi na skup"

Predsednik CIRSD Vuk Jeremić posetio je Smederevo, gde ga je u Centru za kulturu ovog grada dočekalo više od 200 građana.

Izvor: B92

Petak, 03.02.2017.

20:56

Tokom uvodnog izlaganja, Jeremića je više puta prekinula nekolicina građana iz publike, navodi se u saopštenju Jeremićevog tima.

Jeremić je na početku dočekan aplauzom, na šta je on rekao da “ovaj aplauz nije za njega, već za sve koji su imali hrabrosti da se večeras pojave, uprkos tome što je najmanje 10 ljudi ispred zgrade upisivalo ko sve ulazi”.

"Vi ste večeras došli uprkos svim pritiscima", rekao je Jeremić.

On je nekoliko puta zamolio prisutne da se međusobno ne svađaju i da ne treba međusobno da se dele.

„Svi ste vi ovde moji. Ja na isti način posmatram sve građane. I borim se za svaki glas“.

Gostu koji se predstavio kao član Srpske radikalne stranke i upitao da li su s ei Jeremić i Saša Janković kandidovali kako bi Aleksandar Vučić lakše pobedio, Jeremić je odgovorio da “ako neko ko nije iz SNS iskreno radi na tome da na izborima bude izabran Aleksandar Vučić, onda je to vaš predsednik Vojislav Šešelj”.

Jeremić je zatim nastavio razgovor sa okupljenim građanima, gde je odgovarajući na njihova pitanja kako da se unapredi zdravstvo, prosveta i ekonomija predstavio, svoj budući predsednički program.

Pre skupa u Centru za kulturu, Jeremić je otvorio kancelariju za kontakt sa građanima u centru Smedereva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: