Telo na šinama u centru Beograda, muškarac upucan u glavu

Beživotno telo muškarca V. M. (36) pronađeno je jutros oko sedam časova na šinama u Ulici 27. marta u centru Beograda.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.01.2017.

08:28

Telo na šinama u centru Beograda, muškarac upucan u glavu
Foto: B92

Telo je pronađeno kod broja sedam, a RTS nezvanično saznaje da muškarac ima prostrelnu ranu na glavi.

Mediji prenose da je na mestu pronalaska tela pronađena čaura, ali da nije pronađeno oružje, kao i da je V. M. imao kriminalni dosije i da policija ima operativna saznanja da se bavio prodajom narkotika.

Telo je pronađeno na šinama ispred jedne banke, a na drugoj strani ulice je hotel, tako da je moguće da su sigurnosne kamere snimile ubistvo.

Oko 30 metara od mesta na kome je pronađeno telo, policija je otkrila još jednu čauru, kao i rupu od metka na izlogu. Veruje se da su napadači jurili žrtvu kroz ulicu.

Zbog uviđaja su tramvaji na linijama 2, 5 i 10 saobraćali izmenjenim trasama, a uviđaj je nastavljen u zgradi na drugoj strani ulice. Mediji prenose da je žrtva tamo živela sa suprugom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: