Obračun na Terazijama; Novosti: Vavić ranjen u noge

U obračunu u subotu uveče ispred jednog kluba na Terazijama ranjena su dvojica mladića. Policija navodi da su dve osobe uhapšene zbog pokušaja ubistva.

Izvor: B92

Nedelja, 29.01.2017.

11:18

Obračun na Terazijama; Novosti: Vavić ranjen u noge
Foto: Thinkstock

Reč je o Milošu N. (27) i Nikoli Vaviću (26), pišu Novosti. Ranjeni su vatrenim oružjem u noge. U masovnoj tuči, kako navode u Hitnoj, pomoći više osoba je povređeno.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno je da su dve osobe uhapšene zbog krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju.

"Neposredno nakon što je došlo do upotrebe vatrenog oružja uhapšeni su L.V. (28) i N.A. (31)", naveo je MUP u saopštenju.

Dodaje se da su ispred objekta povređene dve osobe, a da je policajac jednog od osumnjičenih, koji je prilikom bežanja bacio pištolj, uhapsio je u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni u tužilaštvo.

Nikola Vavić jedan je od trojice braće Vavić. Ranije je osuđen na tri i po godine zbog prodaje droge i držanja oružja. Amnestiran je 2012. godine, a potom osumnjičen za pokušaj ubistva člana obezbeđenja Roberta Radojčića na "Blejvoču" 2014. godine. Za taj slučaj je oslobođen pravosnažnom presudom.

Njegov stariji brat Aleksandar Vavić poznat je kao bivši navijač Crvene zvezde i vođa navijača Partizana, a osuđen je 2013. na 22 meseca zatvora zbog ranjavanja Stefana Gajića nožem. Godinu dana pre te presude ranjen je na Tašmajdanu.

Najmlađi brat je Đura Vavić koji je takođe uhapšen 2011. godine, a na njegov automobil je 2014. ispaljen rafal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

120 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: