Šarčević: Voleo bih da Vuksanović uđe u moj tim

Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je da dugo poznaje Slobodana Vuksanovića, koji se nekad nalazio na čelu tog resora.

Izvor: Tanjug

Petak, 27.01.2017.

08:27

Šarčević: Voleo bih da Vuksanović uđe u moj tim

On je rekao da poštuje Vuksanovića, te da bi voleo da se priključi njegovom timu.

"Znamo se odavno i poštujemo se. Voleo bih da se uključi u naš rad i doprinese koliko zna i može. Nama treba mnogo dobronamernih ljudi koji žele da pomognu", rekao je Šarčević u intervjuu za "Kurir".

Vuksanović je, za isti list, govoreći o podršci koju dobija od kolega i posle 10 godina otkako je napustio funkciju, kazao da i Šarčević dobro radi svoj posao i da bi voleo da bude u njegovom timu, kao savetnik.

Na pitanje da li će na sednici Vlade predložiti da se Vuksanović priključi njegovom timu, Šarčević je rekao da to ne mora na sednici Vlade.

"Može ministar sam da imenuje savetnike", kazao je on.

List podseća da je Vuksanović ispričao kako Šarčevića poznaje iz vremena kada je on vodio taj resor i kada mu je registrovao privatnu školu.

Na pitanje da li bi prihvatio, ukoliko mu ponude, da bude u njegovom timu savetodavno, on je rekao - "u njegovom da, kao nekakav saradnik - savetnik".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: