Sastali se "Tramp i Kim", pao i poljubac / VIDEO

Predsednik SAD Donald Tramp i lider Severne Koreje Kim Džong Un izazvali su veliku pažnju u Hongkongu sastankom nasred ulice pred velikim brojem ljudi.

Izvor: B92

Sreda, 25.01.2017.

18:46

Sastali se
Foto: Screenshot

Imitatori dvojce svetskih lidera koji za sebe kažu da su politički satiričari sastali su se ispred konzulata SAD i pozirali brojim građanima.

Kim Džong Un identifikovan je kao građanin Hongkonga Hauard, dok je novi predsednik SAD Denis iz Čikaga.

Kako navode, sastali su se zbog snimanja spota za pesmu grupe Bosa Negra, ali i da usput reše nesuglasice dveju zemalja.

„Divim se Donaldu Trampu, biće najveći lider Amerike. Mislim da bismo mogli da imamo mir sa Sjedinjenim Državama dok je Tramp predsednik“, kaže Kim. „Pretvoriće SAD u Severnu Koreju 2.0, bićemo mi super prijatelji – ja, on i Putin“, dodaje Kim.

Za to vreme novi predsednik SAD odgovorio je na pitanje novinara šta misli o medijima.

„Lažne vesti, sve lažne vesti“, kaže lažni Tramp aludirajući na prvo obraćanje predsednika SAD kada je odbio da odgovori na pitanje novinara CNN.

„Šta imate slično sa Kimom?“

„Imamo isti ukus za frizure“, kaže on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: