Ujutru mraz, dan oblačan, temperatura tik iznad nule

U većem delu Srbije će biti hladno, ujutro umeren mraz, a tokom dana umereno do potpuno oblačno, mestimično sa slabim snegom, saopštio je RHMZ.

Izvor: B92

Utorak, 24.01.2017.

01:00

Ujutru mraz, dan oblačan, temperatura tik iznad nule
Foto: Tanjug, arhiva

Ujutro i pre podne na severu zemlje biće magla ili niska oblačnost. Duvaće slab do umeren vetar. Jutarnja temperatura biće od minus deset do minus pet stepeni, a najviša dnevna od minus četiri do jedan stepen.

I u Beogradu će biti hladno, ujutro uz umeren mraz, a tokom dana umereno do potpuno oblačno uz mogućnost provejavanja snega. Jutarnja temperatura biće oko minus sedam, a najviša dnevna oko minus dva stepena.

Cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima, kao i osobama sa respiratornim oboljenjima savetuje se opreznost usled očekivanog uticaja biometeoroloških prilika. Nervoza, pospanost i glavobolja mogući su kod meteoropata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: