Žabalj: Čelnici Građanske inicijative kolektivno u SNS

Čelni ljudi Građanske inicijative saopštili su da kolektivno pristupaju Opštinskom odboru Srpske napredne stranke u Žablju.

Izvor: Tanjug

Utorak, 24.01.2017.

21:08

Žabalj: Čelnici Građanske inicijative kolektivno u SNS

Prema rečima prvog čoveka Građanske inicijative Slobodana Gvozdenca na ovaj potez su se odlučili iz razloga što su prepoznali ciljeve i politiku koju sprovodi Srpska napredna stranka i premijer Aleksandar Vučić, saopštio je Medija centar za Vojvodinu SNS.

"Želimo da kroz zajedničko delovanje učinimo nešto dobro za sredinu u kojoj živimo'', istakao je Gvozdenac.

Poverenik Srpske napredne stranke u Žablju Čedomir Božić izrazio je zadovoljstvo što su članovi Građanske inicijative prepoznali napore koje ulažu Srpska napredna stranka i premijer Vučić, na poboljšanju životnog standarda građana, iskorenjivanju kriminala i korupcije i stvaranju jednog modernog društva.

''Novim članovima SNS mogu da kažem da ih očekuje dosta rada, jer jedino radom i zalaganjem svih nas, možemo stvoriti uslove za razvoj Opštine Žabalj'', rekao je Božić.

Član Izvršnog odbora SNS Đorđe Radinović poželeo je dobrodošlicu novim članovima i izrazio uverenje da je opštinski odbor Srpske napredne stranke dodatno ojačan njihovim učlanjenjem, kao i da će novi članovi dati svoj maksimum za napredak i razvitak Opštine Žabalj.

Građanska Inicijativa je na lokalnim izborima koji su održani 24. aprila prošle godine osvojila dva mandata u Skupštini opštine Žabalj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: