"Ne prelazite zaleđeno Savsko jezero, negde i nema leda"

Iz JP "Ada Ciganlija" apelovali su na građane da ne prelaze zaleđeno Savsko jezero, jer je led neravnomerne debljine, a na nekim mestima ga i nema.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 23.01.2017.

13:02

Oni navode da je tokom vikenda bilo nesavesnih sugrađana, naročito roditelja sa maloletnom decom, koji su prelazili Savsko jezero gurajući decu u kolicima i šetajući po jezeru.

"Apelujemo na sve sugrađane da se ne približavaju, ne hodaju i ne klizaju po jezeru, kako ne bi došlo do neželjenih posledica ili eventualnog smrtonosnog ishoda", navodi se u saopštenju.

Dežurne službe u saradnji sa Komunalnom policijom redovno obilaze Savsko jezero i upozoravaju građane.

Javno preduzeće Ada Ciganlija upozorava sve posetioce da poštuju pravila ponašanja u zimskom periodu kako ne bi ugrozili ni sopstvenu, a ni tuđu bezbednost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: