Srbija još pet dana u minusu

Temperature u Srbiji će i ove nedelje uglavnom biti u minusu, iako će biti malo toplije nego prethodnih dana, saopštio je RHMZ.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 23.01.2017.

08:16

Srbija još pet dana u minusu
Foto: Getty Images

Jutro će u Srbiji biti mestimično maglovito ili s niskom oblačnošću koja će se ponegde na severozapadu, zapadu, jugu i u Timočkoj Krajini zadržati veći deo dana.

U ostalim predelima duži sunčani periodi i malo toplije.

Vetar će biti slab i umeren, u Podunavlju, Pomoravlju i južnom Banatu povremeno jak, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -12 do -3C, najviša dnevna od 0 do 5, u predelima sa maglom od -5 do -2C. Uveče i tokom noći postepeno povećanje oblačnosti, prvo na jugu zemlje.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i malo toplije, uz pojačan jugoistočni vetar. Najniža temperatura oko -5C, najviša dnevna oko 1C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, do petka se nastavljaju ledeni dani.

U jutarnjim satima će biti slabog i umerenog mraza, od -9 do -4 stepena, a najviša dnevna temperatura u većini mesta biće ispod 0 stepeni. Do četvrtka pretežno oblačno, ponegde sa slabim snegom, uglavnom u južnim predelima.

Od petka suvo, sa čestom pojavom magle, dnevna temperatura u porastu, osim u maglovitim područjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: