Beč: Ukrali tramvaj sa stanice

Nepoznato lice ukralo je, u subotu ujutro, jedan tramvaj koji je saobraćao na liniji 60 u Beču.

Izvor: B92

Nedelja, 22.01.2017.

17:10

Beč: Ukrali tramvaj sa stanice
Foto: Thinkstock

Na stanici Rodaun u 23.bečkom okrugu, oko osam sati ujutro, nepoznato lice ušlo je u tramvaj, koji je na kratko napustio vozač.

"Naš vozač je morao na kratko do toaleta i zaključao je tramvaj kada je izašao. Međutim kada se vratio tramvaj je nestao", preneo je portparol gradskog saobraćaja "Viner linien" Mihael Unger.

"Viner linien" su, čim su obaveštene o nestanku tramvaja, isključile struju na mreži, tako da je tramvaj morao da stane.

Ukradena kompozicija pronađena je ko stanice Brajtenfurterštrase, jednu i po stanicu od mesta nestanka.

Za lopovom se vodi potraga, međutim u "Viner linien" ističu da tramvajem ne može svako da upravlja, kao i da je za njegovo pokretanje potreban ključ za aktiviranje, a da je vozač, koje je ukradena kompozicija, sa sobom imao svoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: