Dačić dočekao delegaciju BiH na čelu sa Zvizdićem

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić dočekao je na Aerodromu "Nikola Tesla” predsedavajućeg Savetu BiH Denisa Zvizdića i članove delegacije BiH.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 22.01.2017.

17:47

Dačić dočekao delegaciju BiH na čelu sa Zvizdićem
Foto: Tanjug

U srdačnom i neformalnom razgovoru obe strane izrazile su zadovoljstvo zbog posete Srbiji, kao i spremnost da se otvoreno razgovara o svim pitanjima koja su od obostranog interesa u cilju zajedničke i stabilne budućnosti, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Dačić je poželeo dobrodošlicu delegaciji BiH koju osim Zvizdića čine i zamenik predsedavajućeg i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Mirko Šarović, zamenik predsedavajućeg i ministar finansija i trezora Vjekoslav Bevanda, ministar spoljnih poslova Igor Crnadak i ministar komunikacija i transporta Ismir Jusko, navodi se u saopštenju.

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je ranije da će sa predsedavajućim Saveta ministara BiH Denisom Zvizdićem u Beogradu razgovarati o važnim pitanjima za dve države, ističući da je važno razgovarati o zajedničkoj budućnosti.

Vučić će sa Zvizdićem razgovarati sutra, a večeras će sa njim imati neformalnu večeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: