NSP kandiduje Parovića za predsednika Srbije

Narodni slobodarski pokret saopštio je da kreće u kampanju za predsedničke izbore i da će će njihov kandidat za predsednika Srbije biti lider Miroslav Parović.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 22.01.2017.

15:04

NSP kandiduje Parovića za predsednika Srbije

"Srbija u još jedne izbore ulazi tragično podeljena i dok vlast prikazuje Švajcarsku, neodgovorna opozicija prikazuje i priziva Siriju ili Ukrajinu u Srbiji. Iako se ne zna ni ko će uopšte biti kandidati na izborima, više je nego jasno da će kampanja biti svedena na matricu 'UA ili URA Vučić'" rečeno je u saopštenju.

Kako navode bivši i aktuelni ministri, lažni zaštitnici građana i jedni te isti ljudi teško da mogu biti deo rešenja i dodaju da je Parović istrajan, promišljen i odgovoran i da to sve skupa preporučuje za najviše državne funkcije.

Pokret dodaje i da će u narednih deset dana obaviti razgovore "sa svim našim političkim partnerima poput Pokreta Zavetnici, Belocrkvanske slobodne inicijative, Vladana Glišića i drugih istaknutih pojedinaca i političkih organizacija" kako bi zajedno definisali političku platformu i model izlaska na predsedničke, ali i izbore na drugim nivoima ukoliko budu raspisani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: