Vučić: Dokle su nas doveli - lenčugama da se kriješ

Lider SNS Aleksandar Vučić kaže da je ponosan na članove SNS koji su čistili sneg noseći obeležja stranke.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 22.01.2017.

13:08

Vučić: Dokle su nas doveli - lenčugama da se kriješ
Foto: Tanjug

Vučić je onima koji to kritikuju ma društvenim mrežam poručio je da i sami urade nešto za društvo.

Navodeći da ga je šefica informativne službe SNS obavestila da je organizovana akcija čišćenja snega i leda, da su pojedini članovi tom prilikom nosili i obeležja stranke, a da ih sada "ismevaju na društvenim mrežama", Vučić je rekao da nema ništa protiv njihove akcije, jer oni nisu nista krali ili otimali, već su uzeli lopatu i čistili sneg.

"Vidiš dokle su nas doveli. Kad radis nešto što je najčasnije i najpoštenije, kada pomažeš drugima, pa i tim lenčugama što ne rade ništa po ceo dana, treba da se kriješ i stidiš...", rekao je Vučić.

On je upitao da li je neko bolji od njega zato što nije član SNS, te istakao da je ponosan na to.

"Što nisu ovi drugi nešto uradili, osim što su gledali kako će da ukradu pare naroda i da ih podele? Neka urade oni bilo gde bilo šta", rekao je Vučić.

On je zahvalio članovima stranke koji su čistili sneg, navodeći da na taj način moraju svi da se angažuju.

"Nije posao gotov od osam do četiri, posle toga mora da se uči i sprema za budućnost, a ne da se čeka da nešto padne s neba", istakao je Vučić.

Premijer Vučić je rekao i da su ustanovljene nepravilnosti u radu Elektroprivrede Srbije i da će zbog toga sprovesti istraga. Opširnije o tome - OVDE.

On je rekao i da će u utorak uveče biti nastavljen dijalog s Prištinom u Briselu pod pokroviteljstvom visoke predstavnice EU Federike Mogerini kome će prisustvovati i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: