Noć u BG: Devet povređenih u četiri udesa

U Beogradu su se prošle noći dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je lakše povređeno osmoro ljudi, a jedna osoba teže, navode iz Hitne pomoći.

Izvor: Beta

Subota, 21.01.2017.

08:56

Noć u BG: Devet povređenih u četiri udesa
Foto: Tanjug

Teže je povređen 20-godišnjak u nesreći u Ulici Milorada Jovanovića, koja se dogodila oko 22 časa. On je sa više povreda prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

U tom udesu su lakše povređene još dve osobe. U saobraćajnoj nesreći u Ruzveltovoj ulici lakše su povređena dva odrasla i jedno dete, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Saobraćajna nesreća se oko 22 časa dogodila i u Ulici Vojvode Stepe, a povređena su dvojica muškaraca - od 21 i 59 godina.

Jutros oko 04.30 na "Mostu na Adi" u saobraćajnoj nesreći je lakše povređen muškarac od 26 godina i prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći intervenisala 130 puta, od čega 19 puta na javnom mestu. Pomoć su većinom tražili astmatičari, bolesni s povišenom temperaturom, a bilo je i intervencija zbog pijanstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: