Uhapšen novinar "Raša tudej" na protestu protiv Trampa

Novinar ruske televizije "Raša tudej“ u Americi Aleksandar Rubinštajn uhapšen je tokom izveštavanja o protestima koji se u Vašingtonu održavaju protiv Trampa.

Izvor: B92

Petak, 20.01.2017.

18:25

Uhapšen novinar
Foto: Tanjug

Kako javlja ta televizija, novinar je uhapšen pošto je policija opkolila grupu ljudi tokom protesta protivnika novog predsednika SAD Donalda Trampa, među kojima je bio i Rubinštajn. On je priveden, iako je policajcima pokazao svoju novinarsku legitimaciju.

"Zaslepela me je svetleća raketa i zvonilo mi je u ušima. Kada mi se vid vratio, shvatio sam da nas je policija opkolila i rečeno nam je da ćemo svi biti uhapšeni. Rekli su mi da nije ni od kakvog značaja što sam novinar“, kazao je Rubinštajn.

Protesti u Vašingtonu, nedaleko od mesta inauguracije novog predsednika SAD Donalda Trampa, postali su nasilni. Policija je bacila suzavac da otera demonstrant, ima povređenih. Opširnije - OVDE.

45. predsednik Sjedinjeniih Država Donald Tramp i njegov potpredsednik položili su zakletve pred Kapitolom u Vašingtonu i time zvanično stupili na funkcije.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: