Tramp: Moj kabinet ima najveći koeficijent inteligencije

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp stigao je u Vašington gde će u petak položiti zakletvu kao 45. predsednik SAD.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 19.01.2017.

19:45

Tramp: Moj kabinet ima najveći koeficijent inteligencije
Getty Images

Tramp je u pratnji supruge Melanije i drugih članova porodice sleteo u vojnu Bazu Endrjus u Merilendu, vojnim avionom u kojem nije bilo novinara.

“Mi imamo daleko najveći koeficijent inteligencije od bilo kog kabineta ikada sastavljenog“, rekao je Tramp u hotelu u kom je odseo.

Novi predsednik ima zgusnut raspored i uoči zvanične inauguracije. On će imati ručak sa svojim tranzicionim timom u hotelu koji poseduje u Vašingtonu, a zatim će položiti venac na nacionalnom groblju Arlington i prisustvovati koncertu u Linkoln memorijalu, spomen-kompleksu izgrađenom početkom 20. veka u čast Abrahama Linkolna.

Današnje obaveze završiće prijemom za VIP goste uz sjaj sveća, a noć će provesti u predsedničkoj gostinskoj kući, prekoputa Bele kuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: