Kragujevac: Pljačkali prodavnice i apoteke

Dva brata iz Kragujevca, B. N. (22) i B. N. (18), i D. Đ. (20) iz Vrnjačke Banje uhapšeni su zbog sumnje da su pljačkali prodavnice i apoteke.

Izvor: Beta

Četvrtak, 19.01.2017.

15:06

Default images

To je saopštila Policijska uprava u Kragujevcu.

U saopštenju se dodaje da su 12. januara dvojica osumnjičenih maskirani "fantomkama" iz trgovinske radnje "Šest topola" u Kragujevcu, uz pretnju pištoljem od radnice oduzeli više od 50.000 dinara. Treći osumnjičeni je najpre ušao u radnju kao izvidnica, a onda čuvao stražu ispred nje.

Oni su na isti način 12. i 15. januara pokušali da oduzmu novac u apoteci i trgovinskoj radnji u naseljima Pivara i Erdoglija, ali su pobegli posle uključivanja alarma i pružanja otpora zaposlenih.

Osumnjičenima je određen pritvor od 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: