Martinović poručuje Jeremiću: Sedi i ćuti

Član Predsedništva SNS Aleksandar Martinović poručio je Vuku Jeremiću da bilo bolje da sedi i ćuti.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.01.2017.

21:33

Martinović poručuje Jeremiću: Sedi i ćuti
Tanjug

On je preporučio predsedniku CIRSD da se time bavi umesto što pokušava da, još jednom, kako kaže, prevari građane, i Srbiju vrati u period kada smo predstavljali političku i ekonomsku crnu rupu u Evropi.

Martinović u izjavi za medije navodi da je Jeremić, ne tako davno, imao priliku ne da "sedi i ćuti", nego da govori i radi u ime Srbije, saopštila je SNS.

"Na žalost građana, sve što je govorio predstavljalo je obmanjivanje, ne samo našeg naroda, posebno onog na Kosovu i Metohiji, nego i gotovo svih međunarodnih partnera Srbije, sa kojima je tek Vlada Aleksandra Vučića uspostavila odnos međusobnog poverenja i uvažavanja", navodi Martinović.

On kaže i da su dela Vuka Jeremića i njegovih kompanjona: Dušana Petrovića, Verka Stevanovića, Borisa Tadića i sličnih "još i gora" - stotine hiljada ugašenih radnih mesta, negativna stopa ekonomskog rasta, neviđeni kriminal i korupcija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: